O pălărie face o femeie misterioasă și nu complicată. Părul e podoaba cea mai de preț a unei femei. A doua lor bijuterie oferită de Dumnezeu, de natură, moștenită de la părinți este zâmbetul. Femeile frumoase zâmbesc când trebuie.

Pălăria – accesoriu ce este folosit pentru acoperirea capului, și constă dintr-un bor și calotă. Este un accesoriu foarte elegant și izbitor dacă este purtat corespunzător. Purtarea unei pălării într-un mod elegant, deosebit are anumite reguli sau coduri de folosire foarte simple.

 Pălăria trebuie să se asorteze cu restul vestimentației și cu trăsăturile persoanei care o poartă. Borul pălăriei trebuie să facă umbra, cel puțin până la nivelul ochilor. Pălăriile foarte mari sunt de obicei deranjante și dificil de purtat.

 Pălăria, în afară unor excepții rare, nu se dă jos în niciun moment, nici de la ceremonie, nici de la o sărbătoare. Dacă sunt pălării deranjante datorită dimensiunilor lor mari, se poate face o excepție. Se poate da jos sau se poate schimba cu una de o dimensiune mai potrivită.

Alegerea pălăriei potrivite este un lucru foarte important. Nu trebuie să ne lăsăm atrase de aspectul impresionant al unei pălării. Trebuie ales un model care să se avantajeze în funcție de fizionomia și vestimentația noastră. Există pălării foarte spectaculoase, dar nepotrivite pentru persoanele care le poartă.

Femeile frumoase ascund, de obicei părul și bineînțeles părțile intime ale trupului lor. O pălărie face o femeie misterioasă și nu complicată. Părul e podoaba cea mai de preț a unei femei.