Ce iese când artistul foloseşte în mod creativ umbra?

Cele mai interesante portrete!

Jocul cu umbre şi lumini transformă orice portret în ceva spectaculos atunci când este făcut de un artist profesionist. Descoperă cele mai interesante portrete!

Mihai NIstor are un mod genial de a jongla cu umbre şi lumini astfel încât să obţină un portret misterios şi să evidenţieze expresivitatea modelului. Întunericul şi lumina, găsirea unghiului perfect sunt câteva dintre lucrurile care-l ajută să obţină portretle în care umbrele cad perfect pe feţele surprinse.

La fel cum multi pictori au analizat din toate punctele de vedere lumina şi umbrele pe care le generează pentru a le transpune în picturi, tot aşa Mihai a perfecţionat de-a lungul vremii tehnica de folosi un joc de lumini şi umbre pentru obţine ceva impresionant.

Umbra reprezintă pentru Mihai Nistor o modalitate excelentă de a realiza portrete de excepţie şi pline de mister. Umbre care creează iluzia unui pattern, umbre care subliniază frumuseţea unui trup, umbre care imită o haină sunt câteva dintre ideile care se regăsesc în aceste portrete în care predomină simplitatea şi autenticitatea. 

Vezi ce se poate realiza în arta portretului dacă umbra e folosită în avantajul creatorului.